Overslaan naar content

Functioneel Beheerder AFAS

RemoteZeist, Utrecht, Nederland€ 3.000 - € 4.500 per maandIT (Group)

Functieomschrijving

Introductie
Zie jij het zitten om medeverantwoordelijk te zijn voor het functioneel beheer van AFAS, maar vind je het ook leuk om collega’s te helpen bij het gebruik van al onze applicaties en de digitale werkplek? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat ga je doen?

In de functie van Functioneel Beheerder ben je medeverantwoordelijk voor het functioneel beheer van AFAS, waarin alle bedrijfsprocessen van Kader zijn ondergebracht. Vanaf de eerste aanvraag tot aan facturatie werken wij in AFAS. Jij bent samen met een collega de kennishouder en ambassadeur van AFAS binnen de organisatie. Je signaleert mogelijkheden voor de verbetering van de verschillende modules en workflows en het optimale gebruik daarvan en bespreekt dit met de stakeholders binnen de organisatie. Daarnaast ken je alle functionaliteiten van AFAS en zoek je naar mogelijke toepassingen van deze functionaliteit. Je richt nieuwe workflows in en probeert elke handmatige handeling weg te automatiseren. Binnen deze taken weet je prioriteiten te stellen, het overzicht te bewaren en waar nodig te escaleren naar een externe specialist. Daarnaast ben je onze IT-coördinator voor de vestiging Zeist.


Wie ben jij?
Jouw werk- en denk zijn HBO+ en je hebt affiniteit met de digitale wereld. Dit vinden we belangrijker dan specifieke ervaring of opleiding. Tegelijkertijd zou het heel fijn zijn als je wel ervaring hebt met AFAS als beheerder of intensieve gebruiker. Kennis van CRM, projectadministratie en/of cursusadministratie is hierbij een extra pré. Je staat bekend om je oog voor detail, maar blijft daarbij ook het grote geheel zien. Je bent analytisch ingesteld en je kunt goed communiceren en converseren: jij bent de gesprekspartner voor AFAS en ondersteunt onze business bij het gebruik van AFAS. Je doet dit op gestructureerde wijze en behoudt altijd het overzicht. Jij beschikt over het vermogen om je werk te organiseren en te plannen, waardoor je zelfstandig kunt werken, maar je ook inzet voor een goede samenwerking binnen het team.


Wat bieden wij?
Wij bieden jou een afwisselende werkweek van 40 uur (32 uur is bespreekbaar), in een inspirerende en informele werkomgeving met enthousiaste collega’s binnen een leuk team van 9 personen. Je standplaats wordt Zeist, maar er zijn ook mogelijkheden voor thuiswerken. Kader is een groeiende organisatie met een goede, informele werksfeer en enthousiaste, gedreven collega’s. Het bijbehorende salaris is marktconform met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Er is aandacht voor je professionele ontwikkeling en je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.


Wie zijn wij?

Kader Group draagt bij aan een wereld die klaar is voor de toekomst. We maken wetten en regels toepasbaar, en doelstellingen en ambities haalbaar. Zo creëren we samen een betere omgeving om in te werken en te leven, en een toekomstbestendige wereld om aan volgende generaties door te geven.  Hier vind je meer informatie over onze organisatie. Kader heeft diverse vestigingen verspreid over Nederland.

De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk.

Vereisten

Solliciteren

Denk jij dat je het verschil kunt maken voor Kader Group? Stuur dan je sollicitatie met cv, ten aanzien van onze corporate recruiter Gerlinde van de Kolk.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Remote
Zeist, Utrecht, Nederland
€ 3.000 - € 4.500 per maand
IT (Group)

of