Overslaan naar content

Kader als werkgever

Kader helpt opdrachtgevers bij het realiseren van organisatiedoelstellingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en arbo, milieu en MVO en informatiebeveiliging. Dat doen wij door advies, begeleiding, opleidingen, interim- en software oplossingen.

Ruim 350 vakbekwame collega’s zetten zich hier dagelijks voor in op locatie bij opdrachtgevers verspreid over heel Nederland of vanuit onze 12 vestigingen.

Naast een goed salaris met 8% vakantietoeslag kun je, afhankelijk van de functie die je gaat vervullen, rekenen op een telefoon, laptop en een auto van de zaak. Ook is het voor bepaalde werkzaamheden mogelijk om vanuit huis te werken. Je neemt deel aan een 50/50 pensioenregeling, hebt 28 vakantiedagen (op fulltime basis) arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, thuiswerkregeling en een vitaliteitsregeling. Daarbij dragen we bij aan je persoonlijke ontwikkeling (met KICK).

Regelmatig worden leuke activiteiten georganiseerd zoals de jaarlijkse zomerbarbecue en het kerstdiner. Maar ook organiseren collega’s met gemeenschappelijke hobby’s onderling uitjes zoals mountainbike- en wielertochten.

Elke maand wordt voor nieuwe collega’s een leuke introductiebijeenkomst georganiseerd waar we na een gezamenlijk ontbijt de nieuwe collega’s middels een presentatie van o.a. de directie wegwijs maken binnen de organisatie. Kom jij één van onze teams versterken?

Ga dan naar het vacature overzicht voor een functie die jou op het lijf geschreven is!

Werken bij Kader betekent werken aan je ontwikkeling

Heb je vragen over een vacature of werken bij Kader? Neem persoonlijk contact op met onze recruiters.

088 995 14 20 recruitment@kader.nl