Overslaan naar content

Arbeidshygiënist / HVK

Op locatie
 • s Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.400 - € 5.801 per maandHSE Management (Consultancy & Interim)

Functieomschrijving

Ben jij gepassioneerd door het waarborgen van een gezonde en veilige werkomgeving? Heb je een scherp oog voor potentiële gezondheidsrisico's op de werkplek en de vaardigheden om deze te identificeren en aan te pakken? Laten we samenwerken en een verschil maken!

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Arbeidshygiënist / Hoger Veiligheidskundige om ons team te versterken en bij te dragen aan de welzijnsmissie van onze opdrachtgevers.

Functieomschrijving:

Als Arbeidshygiënist speel je een cruciale rol bij het identificeren, beoordelen en beheersen van factoren op de werkplek die de gezondheid van werknemers op de lange termijn kunnen beïnvloeden. In deze rol voer je grondige analyses uit om blootstelling aan chemische, fysische, biologische en ergonomische risico's te evalueren. Op basis van deze analyses ontwikkel je doeltreffende strategieën om gezondheidsrisico's te minimaliseren en te beheersen. Je bent betrokken bij diverse projecten en werkt samen met verschillende organisaties om ervoor te zorgen dat zij een gezonde en veilige werkomgeving kunnen bieden aan hun medewerkers.

Wat ga je doen?
Je gaat arbeidsrisico's voor de gezondheid op de langere termijn beoordelen. Denk aan trillingen, geluid, gevaarlijke stoffen of fysieke belasting. Het werk zal ook veel Veiligheidskundige aspecten met zich meebrengen.

 • Uitvoeren van complexe risicoanalyses en blootstellingsbeoordelingen.
 • Identificeren van potentiële gezondheidsrisico's en het opstellen van rapportages met aanbevelingen.
 • Coachen en fungeren als vraagbaak voor een team van jonge medewerkers.
 • Monitoren van naleving van wet- en regelgeving, normen en de huidige stand der wetenschap en professionele dienstverlening op het gebied van arbeidshygiëne.
 • Trainen en informeren van medewerkers over gezondheidsrisico's en preventieve maatregelen.
 • Bijdragen aan continue verbetering van arbeidsomstandigheden en veiligheidsprotocollen.
 • Toetsen van RI&E’s.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over HBO-werk- en denkniveau, aangevuld met een afgeronde opleiding tot Hoger Veiligheidskundige en/of Arbeidshygiënist.
 • Je hebt ruime kennis van geavanceerde veiligheidskundige concepten, risicoanalyse en relevante wet- en regelgeving.
 • Je bezit uitgebreide kennis van arbeidshygiënische factoren op de werkplek.
 • Je hebt een scherpe analytische geest en een oog voor detail bij het uitvoeren van onderzoeken en het opstellen van rapportages.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om complexe informatie helder en begrijpelijk over te brengen.
 • Je bent een teamspeler die effectief kan samenwerken en coördineren met verschillende afdelingen binnen een jong en dynamisch team. Bij ons kom je te werken in een dynamische en inspirerende werkomgeving waar we zowel hard werken als gezelligheid hoog in het vaandel hebben staan. We waarderen jouw expertise en bieden je de kans om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Wij bieden een stimulerende werkomgeving waarin jouw expertise wordt gewaardeerd en waarin je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.

Wat bieden wij?

Bij Kader Group wacht jou een afwisselende werkweek van 32 tot 40 uur. Wij bieden een aantrekkelijk salaris dat is gebaseerd op de kennis en ervaring die je meebrengt. Daarnaast bieden we een aantal secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een auto van de zaak, 28 vakantiedagen (op fulltime basis), een onbepaalde tijdcontract, een 50/50 pensioenregeling, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, thuiswerkregeling en een vitaliteitsregeling. Je komt terecht in een groeiende organisatie met informele werkomgeving en enthousiaste collega’s, waar regelmatig leuke bedrijfsactiviteiten en interessante teambijeenkomsten plaatsvinden.


Wie zijn wij?

Kader Group draagt bij aan een wereld die klaar is voor de toekomst. We maken wetten en regels toepasbaar, en doelstellingen en ambities haalbaar. Zo creëren we samen een betere omgeving om in te werken en te leven, en een toekomstbestendige wereld om aan volgende generaties door te geven. Hier vind je meer informatie over onze organisatie.

Vereisten

Solliciteren

Herken je jezelf in deze rol en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging waarin je jouw kennis en vaardigheden kunt benutten? Solliciteer dan direct en stuur je CV en motivatiebrief ten aanzien van corporate recruiter Michelle Visscher.

Op locatie
 • s Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.400 - € 5.801 per maand
HSE Management (Consultancy & Interim)

of