Overslaan naar content

Business Consultant Continuity

RemoteUtrecht, Utrecht, Nederland€ 4.000 - € 6.000 per maandInformation Security & Privacy (Consultancy & Interim)

Functieomschrijving

Wil jij organisaties helpen volwassener en weerbaarder te zijn op het gebied van informatiebeveiliging, privacy en business continuity? Een enorm belangrijk thema vandaag de dag. Cloud, apps, thuiswerken en niet te vergeten criminelen die de IT-systemen van organisaties gijzelen. Allemaal zaken die organisaties dwingen om de beveiliging van informatie goed op orde te hebben. Kom jij ons Business Continuity team van BMGRIP-part of Kader Group versterken?


Wat ga je doen?
Business continuity gaat niet alleen over, wat te doen bij een brand? Het gaat veel meer over mensen, over hoe organisaties werken, over het in beeld brengen van risico’s en, niet in de laatste plaats, over een gestructureerde aanpak om dit te borgen en hiermee om te gaan. Als Business Consultant Continuity ga jij onze klanten hierbij helpen. Je gaat samen met de mensen uit de organisatie aan de slag om de business continuity goed te organiseren. En daarmee zorg jij ervoor dat organisaties klaar zijn voor ramp scenario’s.

Om de functie 'Business Consultant Continuity' concreter te maken, kun je denken aan:

 • Bedrijfsimpact- en risicoanalyses, om inzichtelijk te maken wat belangrijk is en waar de risico’s en aandachtspunten liggen;
 • Bewustwordingsworkshops met de medewerkers. Zij zijn een kritische succesfactor;
 • Uitvoeren van interne audits om te beoordelen hoe goed alles geregeld is;
 • Begeleiden van sessies en workshops met de directie en het projectteam;
 • Maken van plannen en managen van het project voor de ISO-certificering;
 • Sparringpartner zijn van de directie, projectleider en andere verantwoordelijken binnen de organisatie;
 • Signaleren van commerciële kansen waar we als BMGRIP wat aan hebben.

Kortom: een multitalent die warm loopt voor het verbeteren van de bedrijfsvoering en business continuity. En die daarnaast energie krijgt van het enthousiast maken van mensen binnen een organisatie.Wie ben jij?

Werken als Business continuity Consultant bij BMGRIP-part of Kader Group is niet voor iedereen weggelegd. Je hebt voor dit werk een aantal belangrijke kenmerken en vaardigheden nodig:

 • WO denk- en werkniveau;
 • Sterkte affiniteit met business continuity en wellicht al enige ervaring;
 • Graag samen willen werken in een team met gelijkgestemden;
 • Zelfstandigheid en zelf goed kunnen bepalen wat er moet gebeuren;
 • Het leuk vinden om mensen enthousiast te maken en verder te helpen;
 • Sterk analytisch vermogen en situaties snel doorhebben;
 • Precies, gestructureerd en accuraat werken;
 • Inhoudelijk stevige uitdagingen willen aangaan;
 • Gesprekken met directie, management en IT-mensen kunnen voeren;
 • Een communicatieve en representatieve uitstraling hebben;
 • Nederlands en Engels vloeiend spreken en schrijven

Wat bieden wij?
Jou wacht een professionele en gezellige werkomgeving. Je gaat aan de slag met gedreven collega’s, waarmee je kennis en ervaring gaat delen. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. Wij bieden een aantrekkelijk salaris, op basis van ervaring en kennis. Daarnaast kan je rekenen op een aantal interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 28 vakantiedagen (op fulltime basis), een onbepaalde tijd contract, een 50/50 pensioenregeling, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, thuiswerkregeling,  vitaliteitsregeling en natuurlijk alle ruimte om je op professioneel vlak te ontwikkelen door het behalen van vakinhoudelijke certificaten zoals ISO 22301 en MBCI.


Wie zijn wij?
Een jonge, enthousiaste en hechte club mensen met een sterke drive om goed werk af te leveren. Voor zowel de klanten als BMGRIP. Wij hechten waarde aan onze platte organisatie met korte lijnen en een informele cultuur, en bieden jou veel ruimte om je eigen weg en ontwikkeling te kiezen. Dat zorgt voor een mooie variatie aan mensen en karakters.

BMGRIP is onderdeel van de Kader Group.
Kader Group draagt bij aan een wereld die klaar is voor de toekomst. We maken wetten en regels toepasbaar, en doelstellingen en ambities haalbaar. Zo creëren we samen een betere omgeving om in te werken en te leven, en een toekomstbestendige wereld om aan volgende generaties door te geven. Hier vind je meer informatie over onze organisatie.


Vereisten

Solliciteren
Enthousiast? Solliciteer nu en word onze nieuwe Business Consultant Continuity! Neem voor meer informatie contact op met Stephanie Lodeizen - corporate recruiter.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Remote
Utrecht, Utrecht, Nederland
€ 4.000 - € 6.000 per maand
Information Security & Privacy (Consultancy & Interim)

of