Overslaan naar content

Consultant Assetmanagement

Utrecht, Utrecht, Nederland€ 3.091 - € 5.178 per maandAsset Lifecycle Management (Consultancy & Interim)

Functieomschrijving

Ben jij een ambitieuze professional met een passie voor assetmanagement? Wil je jouw expertise inzetten om bedrijven te helpen bij het optimaliseren van hun bedrijfsmiddelen? Dan is deze functie als Consultant Assetmanagement bij Kader Group echt iets voor jou!


Wat ga je doen?

Als Consultant Assetmanagement ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van audits, het analyseren van assetprestaties en het adviseren van klanten over mogelijke verbeteringen. Je ondersteunt bij het ontwikkelen van assetmanagementplannen en voert goede praktijkcasussen uit. Als Consultant Assetmanagement werk je samen met een divers team van experts en adviseer je klanten uit verschillende sectoren over het beheer en de optimalisatie van hun bedrijfsmiddelen. Je weet eigenaren van infrastructurele objecten en de openbare ruimte mee te nemen in een verander- of verbetertraject.


Wie ben jij?

Je hebt een sterke affiniteit met assetmanagement en begrijpt hoe het effectief beheren van bedrijfsmiddelen bijdraagt aan het succes van een organisatie. Je hebt een sterke motivatie om resultaten te behalen en klanttevredenheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je hebt ervaring met het herkennen van risico's, het ontwikkelen van strategieën en het uitvoeren van verbeteringen op het gebied van assetmanagement. Je bent nieuwsgierig, analytisch en je kunt complexe vraagstukken omzetten in praktische en creatieve oplossingen.Wat bieden wij?

Bij Kader Group wacht jou een afwisselende werkweek van 32 tot 40 uur. Wij bieden een aantrekkelijk salaris dat is gebaseerd op de kennis en ervaring die je meebrengt. Daarnaast bieden we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto van de zaak, 28 vakantiedagen (op fulltime basis), een onbepaalde tijdcontract een 50/50 pensioenregeling, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, thuiswerkregeling en een vitaliteitsregeling.
Je komt terecht in een groeiende organisatie met informele werkomgeving en enthousiaste collega’s, waar regelmatig leuke bedrijfsactiviteiten en interessante teambijeenkomsten plaatsvinden.


Wie zijn wij?

DON Bureau (onderdeel van Kader Group) is een advies- en ingenieursbureau dat zich inzet voor eigenaren van infrastructuur en de openbare ruimte. Hierbij richten wij ons op de kennisgebieden Assetmanagement, Techniek en Veiligheid, Duurzaamheid en Complexe projecten. Kader Group draagt bij aan een wereld die klaar is voor de toekomst. We maken wetten en regels toepasbaar, en doelstellingen en ambities haalbaar. Zo creëren we samen een betere omgeving om in te werken en te leven, en een toekomstbestendige wereld om aan volgende generaties door te geven. Hier vind je meer informatie over onze organisatie.

Vereisten

Solliciteren

Ga jij het verschil maken voor Kader Group? Stuur dan je sollicitatie met cv, ten aanzien van onze corporate recruiter Michelle Visscher.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Utrecht, Utrecht, Nederland
€ 3.091 - € 5.178 per maand
Asset Lifecycle Management (Consultancy & Interim)

of