Overslaan naar content

Consultant ESG

Op locatie
  • Midden Nederland, Utrecht, Nederland
Environment & Sustainability (Consultancy & Interim)

Functieomschrijving

Ben jij expert op het gebied van Environment Social Governance? Wil je jouw kennis en ervaring inzetten om bedrijven te helpen hun impact op het milieu te verminderen en duurzame oplossingen te realiseren? Dan is deze functie bij Kader Group echt iets voor jou!


Wat ga je doen?
Als Consultant ESG werk je intensief samen met onze opdrachtgevers om een exact beeld te krijgen van hun bedrijfsprocessen en -doelen. Je voert grondige analyses uit en herkent mogelijkheden om organisaties duurzamer te maken. Je ontwikkelt duurzaamheidsstrategieën op maat en adviseert organisaties om te voldoen aan de CSRD wetgeving.  


Wie ben jij?
Je hebt een grote passie voor ESG. Je krijgt energie door organisatie te helpen hun impact op de planeet te verduurzamen. Je hebt een diepgaande kennis van ESG-wetgeving, de CO2-prestatieladder en duurzaamheidsnormen. Je bent een strategisch denker, een probleemoplosser en je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Om deze functie succesvol te vervullen beschik je over een diploma op HBO- of WO-niveau.Wat bieden wij?

- Afwisselende werkweek, met mogelijkheid tot thuis werken

- Aantrekkelijk salaris gebaseerd op kennis en ervaring

- Auto van de zaak

- 28 vakantiedagen (op fulltime basis)

- onbepaalde tijd contract

- 50/50 pensioenregeling

- arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, thuiswerkregeling en vitaliteitsregeling 

- leuke bedrijfsactiviteiten en teambijeenkomsten met leuke collega's 


Heb je meer affiniteit met managementsystemen en ISO-certificeringen? Bekijk dan ook eens onze vacature voor Consultant QHSE Management Systems


Wie zijn wij?
Kader Group draagt bij aan een wereld die klaar is voor de toekomst. We maken wetten en regels toepasbaar, en doelstellingen en ambities haalbaar. Zo creëren we samen een betere omgeving om in te werken en te leven, en een toekomstbestendige wereld om aan volgende generaties door te geven. Hier vind je meer informatie over onze organisatie.

Vereisten

Solliciteren

Ga jij het verschil maken voor Kader Group? Stuur dan je sollicitatie met cv, ten aanzien van onze corporate recruiter Gerlinde van de Kolk.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Op locatie
  • Midden Nederland, Utrecht, Nederland
Environment & Sustainability (Consultancy & Interim)

of