Overslaan naar content

Consultant QHSE Management Systems

Op locatie
  • Midden Nederland, Utrecht, Nederland
€ 3.000 - € 5.000 per maandQHSE Management (Consultancy & Interim)

Functieomschrijving

Ben jij die enthousiaste consultant die met een gezonde dosis daadkracht zelfstandig aan de slag kan? Dan is Kader Group op zoek naar jou! Kader Group is een adviesgroep op een missie die certificeringstrajecten, opleidingen en managementservices op het gebied van kwaliteit, veiligheid en arbo, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) verzorgt. Bij Kader vinden wij de menselijke verhoudingen belangrijk en werken wij samen aan oplossingen van onze opdrachtgevers. 


Wat ga je doen?
In de functie van Consultant QHSE Management Systems van Kader Group ondersteun je diverse organisaties bij het ontwikkelen van en ondersteunen bij invoering en onderhoud van managementsystemen (o.a. op basis van ISO 9001, ISO 45001, BRL 6000, ISO 14001, VCA), het opstellen van kwaliteits- en veiligheidsverbeteringsprogramma’s en het uitvoeren van Risico Inventarisatie & Evaluaties (RI&E’s). Ook de borging en verbetering van bedrijfsprocessen, het schrijven van bedrijfskundige adviezen, de uitvoering van interne audits en management reviews behoren tot je taken. Daarnaast zul je externe contacten beheren en verzorg je trainingen en opleidingen op gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu.Wie ben jij?
De Consultant QHSE Management Systems is een persoon die analytisch en communicatief vaardig is en zelfstandig aan de slag kan met een gezonde dosis daadkracht. Je beschikt over een afgeronde bedrijfskundige (technische) HBO- of academische opleiding en minimaal 2 tot 4 jaar relevante werkervaring in genoemde adviestrajecten. Daarnaast heb je actuele kennis van relevante wet- en regelgeving en een goede beheersing van MS Office. Uiteraard vinden we het belangrijk dat je de Nederlandse taal zeer goed beheerst.

Wat bieden wij?
Je krijgt een dienstverband van 40 uur per week, met een op kennis en ervaring gebaseerd salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto van de zaak, 28 vakantiedagen (op fulltime basis), een onbepaalde tijdcontract, een 50/50 pensioenregeling, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, thuiswerkregeling en een vitaliteitsregeling. Je komt te werken binnen een gezonde groeiende adviesgroep met een informele werksfeer en ruim 300 enthousiaste collega’s, leuke bedrijfsactiviteiten en teambijeenkomsten. Je mag rekenen op voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen en tot het volgen van opleidingen. Je standplaats is één van de kantoren in Rotterdam, Den Bosch, Zeist of Almelo.


Wie zijn wij?

Kader Group draagt bij aan een wereld die klaar is voor de toekomst. We maken wetten en regels toepasbaar, en doelstellingen en ambities haalbaar. Zo creëren we samen een betere omgeving om in te werken en te leven, en een toekomstbestendige wereld om aan volgende generaties door te geven. Hier vind je meer informatie over onze organisatie.

Vereisten

Solliciteren
Ben jij de Consultant QHSE Management Systems die onze opdrachtgevers helpt continu te blijven verbeteren? Solliciteer dan direct en stuur je CV en motivatiebrief t.a.v. onze corporate recruiter Gerlinde van de Kolk.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Op locatie
  • Midden Nederland, Utrecht, Nederland
€ 3.000 - € 5.000 per maand
QHSE Management (Consultancy & Interim)

of