Overslaan naar content

Consultant QHSE Management Systems

Op locatie
  • Alkmaar, Noord-Holland, Nederland
€ 2.500 - € 4.500 per maandQHSE Management Systems (Consultancy & Interim)

Functieomschrijving

Ben jij de aanjager op het gebied gezondheid, veiligheid en omgevingsmanagement? Vertaal jij het veiligheidsbeleid op een pragmatische naar de werkvloer? En draag jij op een coachende manier bij aan het veiligheidsbewustzijn van de medewerkers? Dan is deze functie echt iets voor jou!


Wat ga je doen?

In de functie van Veiligheidskundige/Consultant (IVK, MVK, HVK) van Kader Group ondersteun je diverse organisaties bij het ontwikkelen van en ondersteunen bij invoering en onderhoud van managementsystemen (o.a. op basis van ISO 9001, ISO 45001, BRL 6000, ISO 14001, VCA), het opstellen van kwaliteits- en veiligheidsverbeteringsprogramma’s en het uitvoeren van Risico Inventarisatie & Evaluaties (RI&E’s). Ook de borging en verbetering van bedrijfsprocessen, het schrijven van bedrijfskundige adviezen, de uitvoering van interne audits en management reviews behoren tot je taken. Daarnaast zul je externe contacten beheren en verzorg je trainingen en opleidingen op gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu.


Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste, zelfstandige en gedreven veiligheidskundige. Je bent daadkrachtig en je hebt doorzettingsvermogen. Je denkt mee en toont initiatief. Je bent klantgericht en hebt een representatief voorkomen. Reizen binnen Nederland en werken buiten reguliere werktijden horen er voor jou bij. Je bent minimaal in het bezit van een afgeronde mbo-opleiding (bij voorkeur een technische richting of werktuigbouwkunde), een afgeronde opleiding tot veiligheidskundige (IVK, MVK of HVK) . Je hebt bij voorkeur werkervaring als veiligheidskundige in de bouw- infra en industrie. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, en beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.

Wat bieden wij?

Bij Kader Group wacht jou een afwisselende werkweek van 32 tot 40 uur. Wij bieden een aantrekkelijk salaris dat is gebaseerd op de kennis en ervaring die je meebrengt. Daarnaast bieden we een aantal secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een auto van de zaak, 28 vakantiedagen (op fulltime basis), een onbepaalde tijdcontract, een 50/50 pensioenregeling, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, thuiswerkregeling en een vitaliteitsregeling. Je komt terecht in een groeiende organisatie met informele werkomgeving en enthousiaste collega’s, waar regelmatig leuke bedrijfsactiviteiten en interessante teambijeenkomsten plaatsvinden.


Wie zijn wij?

Kader Group draagt bij aan een wereld die klaar is voor de toekomst. We maken wetten en regels toepasbaar, en doelstellingen en ambities haalbaar. Zo creëren we samen een betere omgeving om in te werken en te leven, en een toekomstbestendige wereld om aan volgende generaties door te geven. Hier vind je meer informatie over onze organisatie.

Vereisten

Solliciteren

Herken jij jezelf als de ideale kandidaat voor deze rol? Solliciteer dan direct en stuur je CV en motivatiebrief ten aanzien van corporate recruiter Gerlinde van de Kolk.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Op locatie
  • Alkmaar, Noord-Holland, Nederland
€ 2.500 - € 4.500 per maand
QHSE Management Systems (Consultancy & Interim)

of