Overslaan naar content

Consultant Technical Safety

Op locatie
 • Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.878 - € 6.497 per maandTechnical Safety (Consultancy & Interim)

Functieomschrijving


Maak jij de wereld een stukje mooier en veiliger door techniek? Word je enthousiast van het adviseren rondom het ontwerpen, onderhouden en verbeteren van de veiligheid van machines en installaties? Wij zoeken een enthousiaste en pragmatische Consultant Technical Safety voor het uitvoeren van verschillende advies-, coachtrajecten en trainingen. Echt iets voor jou? Lees gauw verder!


Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende advies- en trainingstrajecten voor industrieën en overheid. Je werkt projecten uit en levert op binnen de gewenste planning, budgetten en kwaliteit. Elke dag is anders: de projecten variëren van het begeleiden van een fabrikant op het gebied van CE-markering tot het uitvoeren van een explosieveiligheidsonderzoek. Voor het creëren van commerciële kansen werk je nauw samen met het salesteam.


Loop een dag mee met een Consultant Technical Safety

In onderstaande video vertelt Rens over zijn functie en geeft hij jullie een rondleiding door de fabriek bij Agristo!Wie ben jij?

 • Je bent een echte kennisexpert, overtuigend en innovatief.
 • Je zet het belang van de klant voorop, je bent omgevingssensitief en communicatief sterk. 
 • Je hebt Hbo/WO werk- en denkniveau met een technische achtergrond.
 • Ervaring binnen de industrie en machinebouw is een pré.


Wat bieden wij?

 • Bij Kader wacht jou een afwisselende werkweek van 32 tot 40 uur.
 • Je zult werkzaamheden verrichten voor de business unit Technical Safety met een standplaats naar keuze op één van de kantoren van Kader Group. Sommige projecten voer je uit bij de klant. Het is ook mogelijk om thuis te werken.
 • Het bijbehorende salaris is gebaseerd op kennis en ervaring.
 • Daarnaast bieden we een aantal secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals zoals een auto van de zaak, 28 vakantiedagen (op fulltime basis), een onbepaalde tijdcontract, een 50/50 pensioenregeling, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, thuiswerkregeling en een vitaliteitsregeling.
 •  Je komt terecht in een groeiende organisatie met informele werkomgeving en enthousiaste collega’s, waar regelmatig leuke bedrijfsactiviteiten en interessante teambijeenkomsten plaatsvinden.
 • Je krijgt volop de ruimte om je eigen kennisspecialismes te ontwikkelen, zowel binnen als buiten de organisatie.


Wie zijn wij?

Kader Group draagt bij aan een wereld die klaar is voor de toekomst. We maken wetten en regels toepasbaar, en doelstellingen en ambities haalbaar. Zo creëren we samen een betere omgeving om in te werken en te leven, en een toekomstbestendige wereld om aan volgende generaties door te geven. Hier vind je meer informatie over onze organisatie.

Vereisten

Solliciteren

Ga jij het verschil maken voor Kader Group? Stuur dan je sollicitatie met cv, ten aanzien van onze corporate recruiter Michelle Visscher.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Op locatie
 • Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.878 - € 6.497 per maand
Technical Safety (Consultancy & Interim)

of