Overslaan naar content

Consultant Tunnelveiligheid

Op locatie
  • Bergen op Zoom, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.000 - € 5.000 per maandAsset Lifecycle Management (Consultancy & Interim)

Functieomschrijving

Wil jij een belangrijke rol spelen in het waarborgen van tunnelveiligheid? Weet jij alles over brandveiligheid, evacuaties en crisismanagement? Wij zoeken een enthousiaste Consultant Tunnelveiligheid met een passie voor innovatieve oplossingen. Echt iets voor jou? Lees gauw verder!


Over ons

Kader is hét advies- en trainingsbureau voor Asset Life Cycle Management, Technical Safety, Health & Safety, Quality & Sustainability en Cyber Security. Onze missie: het creëren van een veilige en duurzame leefomgeving om door te geven aan toekomstige generaties. We zijn daarin pragmatisch, innovatief, persoonlijk en vakkundig. Kader startte in 1994 en bestaat inmiddels uit ruim 400 gedreven medewerkers.

Vanuit onze 3 bedrijven met diverse labels helpen wij onze opdrachtgevers bij te dragen aan een betere leefomgeving:

  • Kader Academy
  • Kader Consultancy & Interim
  • Kader Digital


Wat ga je doen?


DON Bureau - onderdeel van Kader Group is een advies- en ingenieursbureau dat zich inzet voor eigenaren van infrastructuur en de openbare ruimte.

- Je speelt een cruciale rol in het waarborgen van de veiligheid in tunnels.

- Je werkt samen met een multidisciplinair team om klanten te adviseren over alle aspecten van tunnelveiligheid. Denk hierbij aan brandveiligheid, evacuatieplanning, tunnel technische installaties en crisismanagement. 

- Je analyseert risico’s, voert veiligheidsinspecties uit en ontwikkelt innovatieve oplossingen om de veiligheid te verbeteren. 


Voor projecten rondom wegtunnels zoeken wij altijd ervaren adviseurs. Jij kunt jouw bijdrage leveren aan de renovatie, instandhouding of nieuwbouw van wegtunnels namens de eigenaren van deze infrastructurele objecten.Wie ben jij?


- Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding

- Je hebt ervaring binnen infrastructurele projecten

- Je bent op de hoogte van de geldende wet- en regelgevingen

- Ervaring met het uitvoeren van veiligheidsaudits en inspecties is een pluspunt

- Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden

- Je bent analytisch sterkWat bieden wij?


- Afwisselende werkweek van 32 tot 40 uur

- Groeiende organisatie

- Enthousiaste collega’s

- 28 vakantiedagen (op fulltime basis)

- Onbepaalde tijd contract

- 50/50 pensioenregeling

- Arbeidsongeschiktheidsverzekering, thuiswerkregeling en vitaliteitsregeling

- Leuke bedrijfsactiviteitenWie zijn wij?

DON Bureau (onderdeel van Kader Group) is een advies- en ingenieursbureau dat zich inzet voor eigenaren van infrastructuur en de openbare ruimte. Hierbij richten wij ons op de kennisgebieden Assetmanagement, Techniek en Veiligheid, Duurzaamheid en Complexe projecten. Kader Group draagt bij aan een wereld die klaar is voor de toekomst. We maken wetten en regels toepasbaar, en doelstellingen en ambities haalbaar. Zo creëren we samen een betere omgeving om in te werken en te leven, en een toekomstbestendige wereld om aan volgende generaties door te geven. Hier vind je meer informatie over onze organisatie.

Vereisten

Solliciteren

Ga jij het verschil maken voor Kader Group? Stuur dan je sollicitatie met cv, ten aanzien van onze corporate recruiter Gerlinde van de Kolk g.vandekolk@kader.nl 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Op locatie
  • Bergen op Zoom, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.000 - € 5.000 per maand
Asset Lifecycle Management (Consultancy & Interim)

of