Overslaan naar content

Consultant Tunnelveiligheid

Bergen op Zoom, Noord-Brabant, Nederland€ 3.000 - € 5.000 per maandAsset Lifecycle Management (Consultancy & Interim)

Functieomschrijving

Wil jij een belangrijke rol spelen in het waarborgen van tunnelveiligheid? Weet jij alles over brandveiligheid, evacuaties en crisismanagement? Wij zoeken een enthousiaste Consultant Tunnelveiligheid met een passie voor innovatieve oplossingen. Echt iets voor jou? Lees gauw verder!


Wat ga je doen?

Je speelt een cruciale rol in het waarborgen van de veiligheid in tunnels. Je werkt samen met een multidisciplinair team om klanten te adviseren over alle aspecten van tunnelveiligheid. Denk hierbij aan brandveiligheid, evacuatieplanning, tunnel technische installaties en crisismanagement. Je analyseert risico's, voert veiligheidsinspecties uit en ontwikkelt innovatieve oplossingen om de veiligheid te verbeteren. Voor projecten rondom wegtunnels zoeken wij altijd ervaren adviseurs. Wil je bijdragen aan de renovatie, instandhouding of nieuwbouw van wegtunnels namens de eigenaren van deze infrastructurele objecten?


Wie ben jij?

Je hebt een Hbo- of WO-opleiding afgerond en ervaring binnen infrastructurele projecten. Je bent op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving en standaarden. Ervaring met het uitvoeren van veiligheidsaudits en inspecties is een pluspunt. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en je bent analytisch sterk.Wat bieden wij?

Bij Kader Group wacht jou een afwisselende werkweek van 32 tot 40 uur. Wij bieden een aantrekkelijk salaris dat is gebaseerd op de kennis en ervaring die je meebrengt. Daarnaast bieden we een aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto van de zaak, 28 vakantiedagen (op fulltime basis), een onbepaalde tijdcontract, een 50/50 pensioenregeling, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, thuiswerkregeling en een vitaliteitsregeling. Je komt terecht in een groeiende organisatie met informele werkomgeving en enthousiaste collega’s, waar regelmatig leuke bedrijfsactiviteiten en interessante teambijeenkomsten plaatsvinden.


Wie zijn wij?

DON Bureau (onderdeel van Kader Group) is een advies- en ingenieursbureau dat zich inzet voor eigenaren van infrastructuur en de openbare ruimte. Hierbij richten wij ons op de kennisgebieden Assetmanagement, Techniek en Veiligheid, Duurzaamheid en Complexe projecten. Kader Group draagt bij aan een wereld die klaar is voor de toekomst. We maken wetten en regels toepasbaar, en doelstellingen en ambities haalbaar. Zo creëren we samen een betere omgeving om in te werken en te leven, en een toekomstbestendige wereld om aan volgende generaties door te geven. Hier vind je meer informatie over onze organisatie.

Vereisten

Solliciteren

Ga jij het verschil maken voor Kader Group? Stuur dan je sollicitatie met cv, ten aanzien van onze corporate recruiter Michelle Visscher.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Bergen op Zoom, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.000 - € 5.000 per maand
Asset Lifecycle Management (Consultancy & Interim)

of