Overslaan naar content

Industriële Automatiseerder

Bergen op Zoom, Noord-Brabant, Nederland€ 3.000 - € 5.000 per maandAsset Lifecycle Management (Consultancy & Interim)

Functieomschrijving

Door organisaties te verbeteren draagt de Kader Group bij aan een wereld die klaar is voor de toekomst. We maken wetten en regels toepasbaar, en doelstellingen en ambities haalbaar. Zo creëren we samen een betere omgeving om in te werken en te leven, en een toekomstbestendige wereld om aan volgende generaties door te geven. Innoveer jij met ons mee?


Wat ga je doen?
DON Bureau – part of Kader Group is een advies- en ingenieursbureau dat zich inzet voor eigenaren van infrastructuur en de openbare ruimte. Op basis van onze inhoudelijke kennis, kennis van het areaal en de betrokken organisaties leggen wij graag de verbindingen. Samen de slimste weg bepalen en deze realiseren op onze persoonlijke, creatieve en pragmatische wijze. Soms diep op de inhoud, altijd betrokken bij de organisatie. Hierbij richten wij ons op de kennisgebieden Assetmanagement, Techniek en Veiligheid, Duurzaamheid en Complexe projecten.


Wie ben jij?
Heb je veel kennis en ervaring met industriële automatisering? Hebben de verschillende platformen en technologieën voor jou geen geheimen? Dan zoeken we jou! Voor projecten rondom infrastructurele objecten als beweegbare bruggen, sluizen en wegtunnels zoeken wij altijd ervaren adviseurs. Wil je bijdragen aan de grootschalige renovatieopgave of aan complexe nieuwprojecten namens de eigenaren van infrastructurele objecten, objecten die er maatschappelijk toe doen? Stuur dan je korte motivatie en Curriculum Vitae en we gaan snel met je in gesprek.

Wij zoeken een collega die:

 • Een relevante HBO of WO opleiding heeft afgerond;
 • Ruime ervaring heeft opgedaan in het vakgebied;
 • Kennis en ervaring heeft met de genoemde infrastructurele projecten;
 • Bekend is met de betrokken organisaties;
 • Op de hoogte is van geldende richtlijnen en standaarden.

Daarnaast zoeken we iemand die:

 • Proactief is;
 • Professioneel en zelfstandig kan weken;
 • Redactioneel vaardig is;
 • Makkelijk communiceert.


Wat bieden wij?
Wij bieden jou een afwisselende werkweek van 32 tot 40 uur, in een groeiende organisatie met een informele werkomgeving en enthousiaste collega’s. Je zult werkzaamheden verrichten voor verschillende business units met een standplaats naar keuze op één van de kantoren van Kader Group. Het bijbehorende salaris is gebaseerd op kennis en ervaring, daarnaast bieden we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto van de zaak, 28 vakantiedagen (op fulltime basis), een onbepaalde tijdcontract, een 50/50 pensioenregeling, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, thuiswerkregeling en een vitaliteitsregeling.


DON Bureau staat voor:

 • Veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatieven
 • Afwisseling door aansprekende en innovatieve projecten bij en voor verschillende opdrachtgevers in het land
 • Samenwerking met en ondersteuning van enthousiaste en professionele collega’s
 • Flexibiliteit in werktijden en werkplaats
 • Korte informele lijnen en snelheid in handelen
 • Hard werken, maar ook met elkaar borrelen, koken, eten en sporten.

Wie zijn wij?

Kader Group draagt bij aan een wereld die klaar is voor de toekomst. We maken wetten en regels toepasbaar, en doelstellingen en ambities haalbaar. Zo creëren we samen een betere omgeving om in te werken en te leven, en een toekomstbestendige wereld om aan volgende generaties door te geven. Hier vind je meer informatie over onze organisatie.

Vereisten

Solliciteren

Solliciteer nu en word onze nieuwe Intrustriële automatiseerder! Neem voor meer informatie contact op met Michelle Visscher - corporate recruiter.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Bergen op Zoom, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.000 - € 5.000 per maand
Asset Lifecycle Management (Consultancy & Interim)

of