Overslaan naar content

Lead Marketeer

Op locatie
 • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.700 - € 5.500 per maandMarketing (Group)

Functieomschrijving

Digital Lead Marketeer

Til jij onze Digital tak naar het volgende niveau?


Over ons

Kader is hét advies- en trainingsbureau voor Asset Life Cycle Management, Technical Safety, Health & Safety, Cyber Security, Quality en Sustainability.

Onze missie: het creëren van een veilige en duurzame leefomgeving om door te geven aan toekomstige generaties. We zijn daarin pragmatisch, innovatief, persoonlijk en vakkundig. Kader startte in 1994 en bestaat inmiddels uit ruim 350 gedreven medewerkers.

Vanuit onze 3 bedrijven met diverse labels helpen wij onze opdrachtgevers bij te dragen aan een betere leefomgeving:

 • Kader Academy
 • Kader Consultancy & Interim
 • Kader Digital

Met haar SaaS oplossing, Qnect, heeft Kader Digital (onderdeel van Kader Group) een duidelijke missie: Onze opdrachtgevers helpen om werk - en leefomgeving veiliger en duurzamer te maken met behulp van digitale oplossingen. Als Lead Marketeer bij Kader Digital ben je verantwoordelijk voor het continu effectiever en efficiënter maken van onze campagnes. Binnen de BU Digital zul je in de lead zijn voor het succesvol uitrollen van de leadgeneratie strategie via onze diverse on- en offline kanalen.


Wat ga je doen?

Om het allerbeste resultaat te bereiken, werk je dagelijks samen met de Product Manager, het Development team en Sales van Kader Digital. Als team maken jullie aan de hand van de roadmap de vertaalslag naar effectieve strategieën, productlanceringen en campagnes. Door continue feedbackverwerking en analyse van data optimaliseer je jouw aanpak, wat resulteert in een holistische benadering van productontwikkeling en organisatorische groei. Een rol met zowel analytische, strategische, projectmatige als uitvoerende kenmerken.


Wie ben jij?

Je bent een ervaren B2B Marketeer (werk en denkniveau Hbo/WO) die data gedreven, projectmatig (agile) en resultaatgericht te werk gaat. Met jouw enthousiasme, drive en kennis van B2B marketing ben je in staat de organisatie mee te nemen in de mogelijkheden van marketing en weet je anderen te overtuigen van jouw ideeën. Je bent energiek, durft je mening te geven en feedback te ontvangen. Je weet contacten te leggen met de benodigde interne stakeholders en gaat met hen een actieve samenwerking aan. Denk hierbij aan;

 • Het ontwikkelen en opzetten van effectieve campagnes voor SEA, Display en andere online advertentiekanalen.
 • Analyseren van campagneresultaten en identificeren van optimalisatiekansen in samenwerking met de business en het salesteam.
 • Rapporteren over de gehele marketing en salesfunnel.
 • Coördinatie en ontwikkeling van de contentmarketingkalender voor jouw business unit in samenwerking met het marketing team.
 • Kennis en ervaring van het managen en mappen van content en het opzetten en optimaliseren van de Buyers Journey voor SaaS oplossingen; een combinatie van product en dienstenmarketing.
 • Uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden in het Nederlands en in het Engels;
 • Je blinkt uit in communicatieve en relationele vaardigheden
 • Een daadkrachtige teamplayer


Wat neem je mee?

 • Afgeronde HBO/WO
 • Ervaring als B2B Marketeer
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • In het bezit van een rijbewijs


Wat bieden wij jou?

Aantrekkelijk salaris

Afwisselende werkweek van 32 tot 40 uur

28 vakantie dagen ( op fulltime basis)

Auto, laptop en telefoon van de zaak

Contract voor onbepaalde tijd

50/50 pensioenregeling, arbeidsongeschiktheidsverzekering

Vitaliteitsbudget en een thuiswerkregeling

Een informele werkomgeving met enthousiaste collega’s

Leuke bedrijfsactiviteiten en interessante teambijeenkomsten

Vereisten

Onze procedure – wat kan je verwachten?

Eerst volgt een intake met onze Recruiter. Vervolgens ga je in gesprek met de operationeel manager en de Business Unit Manager.

Is iedereen nog steeds enthousiast dan volgt er een arbeidsvoorwaarden voorstel.

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Stuur dan je sollicitatie met cv, ten aanzien van onze Manager Recruitment Stephanie Lodeizen naar; s.e.e.lodeizen@kader.nl

Op locatie
 • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.700 - € 5.500 per maand
Marketing (Group)

of