Overslaan naar content

Medior Consultant Medical Devices

Op locatie
  • Utrecht, Utrecht, Nederland
€ 3.000 - € 5.000 per maandCertification Experts/ AR (Consultancy & Interim)

Functieomschrijving

Ben jij een specialist op het gebied van medische apparaten en de bijbehorende regelgeving? Wil je graag bijdragen aan het waarborgen van de veiligheid en effectiviteit van medische apparaten en hulpmiddelen? Dan is deze functie iets voor jou!


Wat ga je doen?
Als Consultant Medical Devices werk je nauw samen met diverse opdrachtgevers om hun medische apparaten en processen te beoordelen en te optimaliseren. Je voert audits uit, ondersteunt bij het verkrijgen van certificeringen en begeleidt bij het indienen van technische documentatie bij regelgevende instanties. Je houdt voortdurend de ontwikkelingen in de wet- en regelgeving bij en adviseert fabrikanten van medische apparaten en hulpmiddelen over product compliance.Wie ben jij?
Je hebt een passie voor medische apparaten en het waarborgen van de veiligheid van patiënten. Je bent bekend met relevante richtlijnen en normen, zoals ISO 13485 en MDR. Je hebt ervaring met het uitvoeren van risicobeoordelingen en het opstellen van technische documentatie. Je bent analytisch, resultaatgericht en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.


Wat bieden wij?
Bij Kader Group wacht jou een afwisselende werkweek, waarbij thuiswerken tot de mogelijkheden behoort. Wij bieden een aantrekkelijk salaris dat is gebaseerd op de kennis en ervaring die je meebrengt. Daarnaast bieden we een aantal secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 28 vakantiedagen (op fulltime basis), een onbepaalde tijdcontract, een 50/50 pensioenregeling, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, thuiswerkregeling en een vitaliteitsregeling.. Je komt terecht in een groeiende organisatie met informele werkomgeving en enthousiaste collega’s, waar regelmatig leuke bedrijfsactiviteiten en interessante teambijeenkomsten plaatsvinden.


Wie zijn wij?
Kader Group draagt bij aan een wereld die klaar is voor de toekomst. We maken wetten en regels toepasbaar, en doelstellingen en ambities haalbaar. Zo creëren we samen een betere omgeving om in te werken en te leven, en een toekomstbestendige wereld om aan volgende generaties door te geven. Hier vind je meer informatie over onze organisatie.

Vereisten

Solliciteren
Enthousiast? Solliciteer nu en word onze nieuwe Consultant Medical Devices! Neem voor meer informatie contact op met corporate recruiter Gerlinde van de Kolk. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Op locatie
  • Utrecht, Utrecht, Nederland
€ 3.000 - € 5.000 per maand
Certification Experts/ AR (Consultancy & Interim)

of