Overslaan naar content

Middelbaar Veiligheidskundige (MVK)

Op locatie
  • s Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.500 - € 5.000 per maandHSE Management (Consultancy & Interim)

Functieomschrijving

Ben jij de aanjager op het gebied gezondheid, veiligheid en omgevingsmanagement? Vertaal jij het veiligheidsbeleid op een pragmatische naar de werkvloer? En draag jij op een coachende manier bij aan het veiligheidsbewustzijn van de medewerkers? Dan is deze functie echt iets voor jou!


Wat ga je doen?

Als Middelbaar Veiligheidskundige zet jij je in voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers, zowel op projectbasis als bij interim opdrachten. Je gaat je vooral bezighouden met project- en procesveiligheid, HSE-management en het coachen van medewerkers op hun veiligheidsbewustzijn. Ook ondersteun je opdrachtgevers bij het uitvoeren van risico-inventarisaties & -evaluaties, het schrijven van werkinstructies en het bijwonen van overleggen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Daarnaast ga je ook (bijna) ongevallenanalyses en verbeterplannen uitvoeren. Jij bent de vraagbaak voor collega's op het gebied van veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu.Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste, zelfstandige en gedreven veiligheidskundige. Je bent daadkrachtig en je hebt doorzettingsvermogen. Je denkt mee en toont initiatief. Je bent klantgericht en hebt een representatief voorkomen. Reizen binnen Nederland en werken buiten reguliere werktijden horen er voor jou bij. Je bent minimaal in het bezit van een afgeronde Mbo-opleiding (bij voorkeur een technische richting of werktuigbouwkunde), een MVK-diploma en een geldig certificaat VOL-VCA. Je hebt minimaal drie jaar werkervaring als veiligheidskundige in de bouw- infra en industrie. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, en beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.

Wat bieden wij?

Bij Kader Group wacht jou een afwisselende werkweek van 32 tot 40 uur. Wij bieden een aantrekkelijk salaris dat is gebaseerd op de kennis en ervaring die je meebrengt. Daarnaast bieden we een aantal secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een auto van de zaak, 28 vakantiedagen (op fulltime basis), een onbepaalde tijdcontract, een 50/50 pensioenregeling, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, thuiswerkregeling en een vitaliteitsregeling.. Je komt terecht in een groeiende organisatie met informele werkomgeving en enthousiaste collega’s, waar regelmatig leuke bedrijfsactiviteiten en interessante teambijeenkomsten plaatsvinden.


Wie zijn wij?

Kader Group draagt bij aan een wereld die klaar is voor de toekomst. We maken wetten en regels toepasbaar, en doelstellingen en ambities haalbaar. Zo creëren we samen een betere omgeving om in te werken en te leven, en een toekomstbestendige wereld om aan volgende generaties door te geven. Hier vind je meer informatie over onze organisatie.

Vereisten

Solliciteren

Herken jij jezelf als de ideale kandidaat voor deze rol? Solliciteer dan direct en stuur je CV en motivatiebrief ten aanzien van corporate recruiter Michelle Visscher.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Op locatie
  • s Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.500 - € 5.000 per maand
HSE Management (Consultancy & Interim)

of