Overslaan naar content

Commercieel Medewerker Binnendienst

Remote
  • s Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.550 - € 4.000 per maandDigital

Functieomschrijving

Ben jij een organisatietalent met een passie voor sales? Wil je graag deel uitmaken van een dynamisch team en klanten helpen bij het creëren van een veilige en duurzame werkomgeving? Verdiep jij je graag in de behoeften van de klant, zodat je passende oplossingen kan aanbieden? Dan is deze functie bij Kader Group echt iets voor jou!


Wat ga je doen?
Jij bent verantwoordelijk voor het genereren van leads, opvolgen van offertes en het beheren van klantrelaties. Je ondersteunt het salesproces door het plannen van afspraken, het bijhouden van de CRM-database en het opstellen van salesmateriaal, zoals presentaties. Je bent het aanspreekpunt voor potentiële opdrachtgevers en inventariseert de eerste behoefte van de klant. Deze vertaal je naar een concrete informatieaanvraag of een afspraak voor één van de relatiebeheerders. Je werkt nauw samen met de Business Unit Manager en het salesteam. Je krijgt veel vrijheid om deze functie in te vullen.


Wie ben jij?
Je hebt een commerciële, dienstverlenende en resultaatgerichte instelling. Je werkt punctueel en je hebt sterke administratieve vaardigheden. Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau, aangevuld met ten minste drie jaar aantoonbare werkervaring in een commerciële binnendienstfunctie. Je hebt gedegen kennis van Microsoft Office en bij voorkeur het CRM-pakket AFAS Profit. Tot slot beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift en is het een pré dat je kennis en ervaring hebt met bedrijfscertificering.


Wat bieden wij?
Bij Kader Group wacht jou een afwisselende en uitdagende baan bij een groeiende adviesgroep die volop in ontwikkeling is. In een goede informele werksfeer en met leuke collega’s draag je bij aan de verbetering van de kwaliteit en arbeidsveiligheid bij onze opdrachtgevers. Hier staat een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden tegenover, waaronder een goed salaris, een onbepaalde tijdcontract en een 50/50 pensioenregeling. Ook bieden we je 28 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband), een thuiswerkregeling, vitaliteitsregeling en leuke teambijeenkomsten.


Wie zijn wij?
Kader Group draagt bij aan een wereld die klaar is voor de toekomst. We maken wetten en regels toepasbaar, en doelstellingen en ambities haalbaar. Zo creëren we samen een betere omgeving om in te werken en te leven, en een toekomstbestendige wereld om aan volgende generaties door te geven. Hier vind je meer informatie over onze organisatie.

Vereisten

Denk jij dat je het verschil gaat maken? Stuur dan je sollicitatie met cv ten aanzien van onze corporate recruiter Michelle Visscher. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs. 

Remote
  • s Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.550 - € 4.000 per maand
Digital

of