Overslaan naar content

Sollicitatieprocedure

Wat leuk dat je interesse hebt in Kader als werkgever! Je bent vast benieuwd hoe het proces verloopt. In het kort komt het neer op een aantal stappen die we doorlopen. We nemen je mee in het proces.

Online sollicitatie

Fijn dat je interesse hebt in het werken bij Kader! Wij vinden het leuk je beter te leren kennen, daarom ontvangen wij graag jouw CV + motivatiebrief. Bij iedere vacature vind je de knop “solliciteren”. Je ontvangt binnen 48 uur een reactie.

Kennismaking

Zien we een potentiële match, dan word je uitgenodigd voor een eerste kennismakingsgesprek. Dit is een gesprek met onze recruiter, op ons kantoor of via video.

Vervolggesprek

Zijn we na het kennismakingsgesprek allebei enthousiast? Dan plannen we een vervolggesprek. Dit gesprek vindt plaats met een lijnmanager van de betreffende Business Unit (BU) en een andere collega. Dit kan de recruiter zijn die je in het kennismakingsgesprek hebt gesproken, of een mogelijk toekomstig directe collega.

Assessment

Voor veel functies binnen Kader is een assessment onderdeel van de sollicitatieprocedure. Als het vervolggesprek goed is verlopen, wordt, afhankelijk van de functie, een online waardenassessment aangeboden. Dit assessment geeft inzicht in jouw waarden en drijfveren en of deze passend zijn bij de functie waarop je solliciteert en de bedrijfscultuur binnen Kader. Onze recruiter licht de uitkomsten van het assessment toe in een gesprek op kantoor of via video.

Contractvoorstel

De gesprekken zijn goed verlopen en de uitkomsten van het assessment matchen met de functie en bedrijfscultuur van Kader. Gefeliciteerd! Onze afdeling HRM gaat nu hard aan de slag om jou een aantrekkelijk contractvoorstel te doen. We kijken er naar uit om je bij Kader te mogen verwelkomen!

Maak deel uit van Kader

Je komt terecht in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Innovatief, persoonlijk, pragmatisch en vakkundig.

Maak kennis met collega's!

Op Instagram delen we met regelmaat inkijkjes in het werken bij Kader. Teamuitjes, gezellige borrels en het reilen en zeilen op kantoor.Heb je vragen over een vacature of werken bij Kader? Neem persoonlijk contact op met onze recruiters.

088 995 14 20 recruitment@kader.nl